Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 476631
Прогноз погоди
Володимир Дебой: "Здоровий спосіб життя – здорове суспільство – здорове майбутнє"
29 травня 2011 року 17:15

 

Сьогодні, 29 травня, міський голова Володимир Дебой із президентом благодійної фундації "Відкриті серця" Євгеном Полтенко підписали Меморандум про співпрацю між Житомирською міською радою та БФ "Відкриті серця".

 

"Це стане документом, який активізує наші дії для реалізації майбутніх проектів.  Я дуже задоволений тим, що підписання Меморандуму здійснюється вже після втілення у реальність першої спільної справи", - зазначив міський голова Володимир Дебой.

А першою спільною ластівкою між Житомирською міською радою і БФ "Відкриті серця" є новий ігровий дитячий майданчик, відкриття якого відбулося сьогодні, 29 травня, у Гідропарку.

 

Як повідомив президент БФ "Відкриті серця", стратегія діяльності фундації полягає у створенні в суспільстві належних комфортабельний умов для якнайкращого фізичного і духовного розвитку особистості. Євген Полтенко подякував Володимиру Дебою за надану оперативну допомогу в реалізації проекту створення дитячого майданчика.

 

Під час розмови з активістами БФ "Відкриті серця" та журналістами міський голова наголосив на необхідності створення в Житомирі місць для активного спортивного проведення дозвілля для всієї сім'ї. Нагадаємо, що вчора, 28 травня, на пл. Перемоги, 3, відкрили новий спортивний баскетбольний майданчик, і як запевнив Володимир Дебой, це – лише початок розвитку сфери активного відпочинку в місті. Адже вже в цьому році планується відкрити 10 нових ігрових та спортивних майданчиків у той час, коли у державі, за статистикою, щороку їх відкривається лише до 20. Крім того, усі наявні та напівзаконно збудовані дитячі майданчики (яких у Житомирі налічується більше 50) будуть приводити до норм і, відповідно,  сертифіковувати та закріплювати на баланс ЖЕКів і комунальних підприємств.

 

Також міський голова поділився планами облаштування Гідропарку – перлини Житомира – на найближчий рік: забезпечення пляжів чистим піском, очищення річкових територій для відпочинку від мулу, облаштування парку для спортивного відпочинку. А це – не лише унормування бігових доріжок, відкриття точок прокату спортивного інвентарю, а й створення будиночка моржа.

 

Так, 29 травня після підписання Меморандуму про співпрацю та урочистого відкриття дитячого майданчика Житомирський міський голова Володимир Дебой також перерізав червону стрічку під час презентації нового будиночка моржа. "Це місце, де всі прихильники такого виду спорту зможуть у будь-який час переодягтись та зігрітися гарячим чаєм", - додав Володимир Михайлович. А ключі від нового об’єкту міський голова вручив людям, що вже багато років займаються спортом та моржуванням у Гідропарку.

 

"Житомирська міська влада, - наголосив міський голова, - завжди готова підтримувати добрі наміри щодо благодійності, допомоги дітям, розвитку і пропаганди здорового способу життя".

 

А на разі ж весело відпочити, активно провести дозвілля усією сім'єю та відвідати новостворені об’єкти (дитячий майданчик та будиночок моржа) ви можете у Житомирському Гідропарку. Адже, як сказав Володимир Дебой, здоровий спосіб життя – це здорове суспільство і здорове майбутнє!

 

Підписання Меморандуму про співпрацю

 

 

Відкриття дитячого ігрового майданчика в Гідропарку

 

 

 

 

 

Відкриття Будиночка моржа

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare