Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482259
Прогноз погоди
По життю зі спортом!
28 травня 2011 року 19:46

 

У Житомирі знову проходять спортивні вихідні – по вулицях міста їздять велосипедисти, на майданчиках відбуваються спортивні турніри.

 

28 травня міський голова Володимир Дебой разом із секретарем міської ради Наталією Леонченко та заступником міського голови Олександром Бочковським взяли участь в урочистому відкритті турніру зі стрітболу «Евакуатор» та міських змагань із танцювального спорту «Ритми Полісся».

 

Володимир Дебой привітав учасників змагань та подякував меценатам, які відбудували спортивний майданчик. Кращі ж команди по закінченню турніру отримали від міського голови професійні баскетбольні м’ячі.

 

«Спорт виховує не тільки здоровий спосіб життя, здорове тіло, а й здорову волю, характер. Тому сьогодні спорт і фізкультура повинні стати масовими. Міська влада завжди допомагатиме тим, хто намагатиметься робити щось добре для міста Житомира у спорті, мистецтві, культурі», – розповів міський голова.

 

Нагадаємо, що сьогодні зранку розпочався велопробіг, на який зібралося більше 300 велосипедистів міста. Це ще раз свідчить про популярність та потребу розвитку спорту в Житомирі починаючи від спортивних дитячих майданчиків до спортивних комплексів і стадіонів. Про це повідомив після відкриття турніру зі стрітболу міський голова Володимир Дебой: «Я вважаю, що таке затишне зелене місто, як Житомир, у вихідні дні повинне перетворюватись у місто дозвілля, насамперед сімейного, спортивного і культурного дозвілля. Ми ж цьому усіляко сприятимемо».

 

Ритми Полісся

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare