Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 102
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479399
Прогноз погоди
З Днем прикордонника!
27 травня 2011 року 16:57

«Шановні ветерани, дорогі прикордонники і прикордонниці! Я пишаюся тим, що завжди перші слова від наших прикордонників – це «на кордоні все спокійно». Таму я щиро бажаю, щоб і у ваших душах завжди було все спокійно. Дай Бог вам усім здоров’я у цій складній службі та благополуччя у житті! Зі святом вас! З ювілеєм!», – такими словами привітав Житомирський міський голова Володимир Дебой житомирських прикордонників та вручив кращим із них почесні грамоти.  Адже сьогодні з нагоди їх професійного свята у Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги відбулися урочисті заходи.

 

Прикордонників із їх професійним святом також вітали та нагороджували відзнаками й  цінними подарунками губернатор області Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський та керівництво Північного управління Державної прикордонної служби України.

 

Цього дня отримали грамоти, медалі та відзнаки не лише найкращі прикордонники Житомирщини, а й їх вірні та надійні помічники. Так, кращі собаки, які несуть службу нашій державі, пильно охороняючи її кордони, були нагороджені медалями.

 

Нагадаємо, 28 травня прикордонники відзначають 20 річницю Державної прикордонної служби України.

 

У 2001 році з метою створення більш дієвої охорони державного кордону на українсько-білоруській ділянці було створено Житомирський прикордонний загін, а згодом Північне регіональне управління, яке охороняє прикордонну ділянку протяжністю 1358,6 км.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare