Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481603
Прогноз погоди
Житомир – місто, де здійснюються дитячі мрії
23 травня 2011 року 18:13

Прес-конференція щодо організації свята «Країна дитинства – країна мрій» до Дня захисту дітей відбулася сьогодні, 23 травня за участю секретаря Житомирської міської ради Наталії Леонченко та організаторів свята – виконавчого директора ГО «Український дім ХХІ століття» Лариси Харчук, начальника управління освіти Валентина Арендарчука, начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Олени Сарно, директора Центру соціальних служб Ольги Юрченко та депутатів міської ради Наталії Боровської і Олександра Радько. Взяли участь та виступили на прес-конференції голова профкому ЖНАЕУ Іван Мартинчук, голова ВБО «Асет» Анатолій Євдощук, голова профкому свята Світлана Жаворонкова.

 

1 червня за ініціативи ГО «Український дім ХХІ століття» та Житомирської міської ради, за підтримки міського голови Володимира Дебоя по всьому місту проводитимуться святкові заходи до Дня захисту дітей. Житомир перетвориться у справжню країну дитинства із різноманітними акціями, виставками, експозиціями, майстер-класами, конкурсами та концертами.

 

Як повідомила Наталія Леонченко, у рамках проекту «Країна дитинства – країна мрій» крім святкових заходів, що проводитимуться по всьому місту, у Житомирі також проходитимуть благодійні акції по збору коштів на придбання стоматологічної установки у дитячу міську стоматологічну поліклініку та лікування онкохворих дітей. «В цьому році ми плануємо залучити і депутатський корпус Житомирської міської ради до втілення дитячих мрій», – додала Наталія Леонченко.

 

Про родзинки свята «Країна дитинства – країна мрій» розповіла виконавчий директор ГО «Український дім ХХІ століття» Лариса Харчук: «Уперше в Житомирі у рамках свята пройде ярмарка дитячих робіт, що проходитиме біля автодорожнього технікуму по вул. Великій Бердичівській. Крім того 1 червня в музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги  відбудеться акція «Мрії збуваються», під час якої будуть справджуватися мрії дітей. Напередодні 2 тис. дітей написала твори на тему «Моя маленька мрія». Вже сьогодні кожен житомирянин може долучитися до здійснення дитячої мрії. Для цього необхідно звернутися до організаційного відділу Житомирської міської ради та обрати дитячий лист-мрію.

 

Ще одна благодійна акція «Не залишайся байдужим» проходитиме у Житомирі. «Акція передбачає розміщення по міста інформаційних благодійних наметів. Мета благодійних наметів – не тільки збір коштів, а й канцтоварів, настільних ігор, іграшок, книг для дітей. Все це буде передано дітям, які перебувають на стаціонарному лікуванні у медичних закладах міста», – зазначила Ольга Юрченко, директор Центру соціальних служб у справах сім'ї, дітей та молоді.

 

Повну програму свята «Країна дитинства – країна мрій» Ви зможете переглянути тут.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare