Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476995
Прогноз погоди
«Ні!» експлуатації дітей
20 травня 2011 року 18:22

Зміцнення регіональної системи ідентифікації та надання допомоги дітям, постраждалим від сексуальної експлуатації в туризмі та торгівлі дітьми – про це говорили сьогодні, 20 травня,  у прес-центрі Житомирської міської ради під час проведення круглого столу за участю заступника міського голови Олександра Бочковського.

 

 «За даними ООН, торгівля людьми та сексуальна експлуатація дітей за рівнем прибутковості стоять поряд із торгівлею наркотиками та зброєю. Щороку від торгівлі страждають понад 1 млн. 200 тис. дітей. 2 800 дітей залучені до проституції», – повідомив Олександр Бочковський.

Заступник міського голови подякував організації «Ла Страда» за підняття важливої соціальної теми та проведення навчальних тренінгів для попередження цих  явищ серед дітей.

 

Сьогодні комерційна сексуальна експлуатація дітей є формою примусу та насильства над дітьми. Сексуальна експлуатація принижує достоїнство дітей та часто загрожує їхньому життю.

 

Довідка:

  • Кожна п’ята дитина у Європі стає жертвою сексуального насильства.
  • Україна входить до числа лідерів світової індустрії дитячого порноринку.
  • Основними групами дітей, які мають найбільший ризик постраждати від дитячої проституції, порнографії та торгівлі дітьми є безпритульні, бездоглядні діти, з багатодітних, соціально-деструктивних, неповних родин, малозабезпечених сімей; віком від 13 років.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare