Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482617
Прогноз погоди
У Житомирі продовжують відзначати день Європи
20 травня 2011 року 15:55

Танці, костюми, квіти та страви різних народів – все це можна було побачити у Житомирському ліцей №25. адже вихованці навчального закладу відзначали сьогодні, 20 травня День Європи.

 

На урочистий захід – фестиваль «У танцювальному віночку народів Європи» завітали заступник міського голови Олександр Бочковський, радник міського голови Тамара Олійник, заступник начальника управління освіти Світлана Ковтуненко.

 

«Сьогодні ми зібралися тут, щоб відзначити День Європи в Україні. Нині в Житомирі проживає більше 100 національностей. І тому такі фестивалі зближують, ріднять наші народи», – зазначив заступник міського голови.

 

Олександр Бочковський висловив задоволення тим, що у м. Житомирі відновлюються традиції – вивчення культури різних народів, проведення фестивалів та патріотичних ігор на зразок «Зірниця».

 

По закінченні урочистих заходів на гостей ліцею №25 чекали виставка та дегустація страв різних народів, рецепти їх приготування, а також можливість більш детально ознайомитися з культурою та звичаями вподобаного народу.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare