Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 480349
Прогноз погоди
У Житомирі стартувала «Зірниця»
20 травня 2011 року 13:16

20 травня розпочався обласний етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».

21 команда із різних регіонів обласні сьогодні змагається за першість та можливість представляти Житомирську область на Всеукраїнському рівні, який відбудеться у вересні.

Святкове відкриття «Зірниці» відбулося за участю керівництва області та міста.

 

Заступник міського голови Олександр Бочковський від імені міського голови Володимира Дебоя привітав учасників змагань і висловив сподівання, що традиція проведення військово-патріотичної гри «Зірниця» відновиться. «Мені приємно, що команди з усієї нашої області зібралися у м. Житомирі, щоб позмагатися та визначити кращих», – зазначив Олександр Бочковський і побажав учасникам цікавої гри, задоволення від спортивних змагань і перемог у різних номінаціях.

Житомир у грі представляє команда ЗОШ №26.

 

Нагадаємо, 23 березня 2011 року підписано спільний наказ Міністерства освіти і науки України, Міністерства оборони України та Товариства сприяння обороні України про порядок проведення військово-патріотичної гри «Зірниця».

 

Гра складається із 2 частин: конкурси та спортивні змагання. Так, учасники мають змогу проявити свої уміння у конкурсі строю та пісні, брейн-рингу, показати майстерність із вогневої підготовки, метання "гранат", лікарської допомоги та топографічної підготовки.

 

Гра «Зірниця» – складова частина загальнодержавної системи національно-патріотичного та фізичного виховання дітей та учнівської молоді, основними завданнями якої є підготовка до служби у Збройних Силах України, підтримка та розвиток молодіжної ініціативи у справі освоєння військових професій, розвиток поведінки в екстремальних ситуаціях, пропаганда здорового способу життя.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare