Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5550
візитів всього: 482487
Прогноз погоди
Житомирські ветерани дякують міському голові
19 травня 2011 року 16:40


На адресу Житомирського міського голови В.М.Дебоя надійшли листи вдячності від ветеранів Великої Вітчизняної війни. У листах житомиряни дякують за увагу до людей похилого віку та за надану допомогу. Зокрема, у листах йдеться: “Шановний Володимир Михайлович! Щиро виносимо подяку за увагу, яку проявили Ви до нас, ветеранів, до святкування Дня Перемоги із привітальним листом та продуктовим набором, який приніс нам від Вашого імені соціальний робітник територіального центру. Сподіваємось і в подальшому на Вашу підтримку і увагу”.

 

Із словами вдячності звернулися:

Панчішко Олександра Харитонівна, інвалід І гр. Великої Вітчизняної війни, нагороджена орденом ІІ ст. “За мужність”, медаллю “Добросовестный труд в Великой Отечественной войне” та ін.

Соколовська Гена Олексіївна, інвалід ІІ гр. Великої Вітчизняної війни.

 

Міський голова Володимир Дебой отримав лист і від подружжя ветеранів війни — 90-річного Башинського Н.І. та 87-річної Башинської М.В. Інваліди І гр. Великої Вітчизняної війни пишуть:

 

“Для нас День Перемоги — найголовніше свято у житті. У День Перемоги 9 травня соцпрацівниця Байківська Я.В. від Вашого імені вручила лист-поздоровлення та продуктові набори, за що ми дуже вдячні...Ми дуже і дуже вдячні соцпрацівниці Територіального центру, яка декілька років обслуговує нас на дому. Без такої допомоги ми не можемо жити, або залишати квартиру, друзів і переїжджати у будинок престарілих”.

 

Сім'я також запрошує міського голову В.М.Дебоя на святкування 90-річчя  Башинського Н.І., що відбудеться 1 червня 2011 року.

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare