Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5552
візитів всього: 482515
Прогноз погоди
Відбулося засідання комісії міськвиконкому з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
18 травня 2011 року 18:16

 

Серед питань, які були розглянуті на засіданні, значна увага приділена санітарному стану території міста.  У своєму виступі заступник головного державного санітарного лікаря м. Житомира Г.Д. Шарапа звернула увагу на наявність у місті несанкціонованих сміттєзвалищ, зокрема по вулицях Родоновій, Баранова, завантаженість та невідповідність нормам міського полігону для сміття та відходів.

Заступник міського голови Боровець М.П. зазначив, що міський штаб з організації і координації робіт по проведенню весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста продовжує свою роботу. Його завданням є забезпечення благоустрою та чистоти у місті. Микола Боровець дав доручення відповідним службам з’ясувати причини виникнення стихійних сміттєзвалищ та розробити комплекс заходів по їх ліквідації та недопущення у майбутньому.

Необхідно вирішити також низку питань, пов’язаних з полігоном для сміття. Найближчим часом, як повідомив заступник міського голови буде проведено нараду з цього приводу з метою наведення порядку на полігоні – організації заїзду, збору сировини, доступу до полігону, забезпечення безпеки зберігання сміття. Планується проведення навчань із залученням органів пожежної безпеки з метою перевірки готовності людей діяти в екстремальних умовах.

Для наведення порядку на прибудинкових територіях необхідно провести інвентаризацію сміттєпроводів у будинках. У разі колективного, протокольно оформленого рішення жителів їх закрити КВЖРЕПи повинні прослідкувати, щоб сміттєпроводи дійсно не діяли. 

Також було заслухано питання стану пожежної безпеки ринків. 

 

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare