Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482700
Прогноз погоди
Відбулася зустріч міського голови з Торговим Радником Посольства Австрії в Україні
12 травня 2011 року 17:07

11 травня 2011 року відбулася зустріч міського голови Володимира Дебоя з Торговим Радником Посольства Австрії в Україні Григором Постелем.

На зустрічі були присутні також перший заступник міського голови Семенець Г.В. та директор департаменту економічного розвитку Астахова О.М. Темою розмови було налагодження економічної співпраці між українськими та австрійськими компаніями та використання потенційних можливостей сторін.

         Австрія зацікавлена у розвитку банківського сектору, страхування, альтернативної енергетики, охорони навколишнього середовища.

         Міський голова Володимир Дебой зазначив, що успішний розвиток окремих економічних галузей та сфер розвитку міста, багато в чому, залежить від залучення інвестицій та співпраці з закордонними компаніями. Зокрема, перспективним для Житомира є розвиток альтернативної енергетики, гідроенергетики, проведення модернізації водогінної мережі, будівництво сміттєпереробного заводу.

Важливим для міської влади є також відновлення промислового потенціалу, використання майданчиків з налагодженою інфраструктурою, розвиток харчової індустрії, модернізація комунальної техніки з прибирання вулиць, ремонту доріг та будівництво соціального житла.

Зустріч міського голови В.Дебоя та Торгового Радника Посольства Австрії Г.Постеля дозволила визначити напрямки розвитку співпраці між Житомиром та австрійськими компаніями в майбутньому.

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare