Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482348
Прогноз погоди
День Європи у Житомирі
11 травня 2011 року 18:28

Вже ввосьме, починаючи з  2003 року, Україна відзначає День Європи. Сьогодні до цього свята долучилися і житомиряни.

Заступник міського голови Олександр Бочковський під час відкриття урочистостей, які проходили у Телецентрі, зазначив: «Житомир – місто європейське. Тому ми намагаємося долучатися до корисного європейського досвіду та цінностей. Міська влада підтримує ініціативу святкування Дня Європи. Ми прагнемо перейняти цінний досвід зарубіжний країн, підтримувати європейські цінності та впроваджувати їх у Житомирі, щоб кожен мешканець нашого міста міг із гордістю сказати: "Я – житомирянин!"».

Олександр Бочковський подякував клубам та організаціям, які спрямовують свою діяльність на висвітлення європейський звичаїв, норм, цінностей.

Одним із таких об’єднань Житомира є «Євроклуб», який визнаний кращим в Україні і функціонує у місті вже 15 років, проводячи численні інформаційні проекти, сприяючи процесам об'єднання ініціативної молоді.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare