Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477337
Прогноз погоди
У Житомирі розпочнеться Тиждень Подружжя
11 травня 2011 року 16:35

15-22 травня Україна вперше відзначає Тиждень Подружжя. Житомир – одне із 10 міст, яке долучилося до всеукраїнської соціальної кампанії.

Саме із приводу проводження в Житомирі Тижня Подружжя у прес-центрі міської ради відбулася прес-конференція.

«Нині у Житомирі налічується понад 40 тис. сімейних пар, 763 із них – багатодітні. Попри це, Україна займає І-е місце у Європі за кількістю розлучень (136 тис. щороку). Тому основна мета заходу – пропагувати цінність сім'ї. Адже міцна родина – це міцна держава», – зазначив під час прес-конференції заступник міського голови Олександр Бочковський.

Начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Олена Сарно ознайомила усіх із планом заходів, які проводитимуться під час Тижня Подружжя. Так, 14 травня вже з 10.00 у Гідропарку розпочнуться міські спортивні ігри «Тато, мама, я – щаслива сім'я», легкоатлетичний пробіг за участю сімей та інші розважальні заходи. Цього ж дня о 16.00 по вул. Михайлівській проходитиме парад щасливих родин, а о 17.30 у кінотеатрі «Жовтень» відбудеться урочиста частина свята.

Сімейні спортивні та розважальні конкурси, естафети продовжуватимуться і 15 травня у Гідропарку та ще 30 місцях по вулицях Житомира. Адже, як зазначила Олена Сарно, сьогодні найпопулярнішою формою відпочинку житомирян є пікнік. Тиждень Подружжя ставить за мету переформатувати 60 тис. сімей на більш активну, спортивну та корисну організацію дозвілля.

Отож, під час сімейних вихідних 14-15 травня у Житомирі, крім вищезгаданих заходів, працюватиме Арка кохання, де кожна пара зможе символічно поновити обітницю, отримати відповідний сертифікат та пам’ятне фото. На житомирян чекає і перший відкритий фестиваль сімейної творчості «Співоче Полісся».

Також у рамках Тижня Подружжя за підтримки міського голови Володимира Дебоя по місту будуть розміщені білл-борди із соціальною рекламою для пропагування сімейних цінностей.

Заступник міського голови Олександр Бочковський та директор Центру соціальних служб у справах сім'ї, дітей та молоді Ольга Юрченко подякували представникам громадських організацій та благодійних фондів, які постійно підтримують соціально важливі проекти та пропагують сімейні цінності у суспільстві, та запросили всіх житомирян долучитися до Тижня Подружжя.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare