Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465144
Прогноз погоди
Міський голова відкрив Перший Житомирський бал
6 травня 2011 року 11:20
Звітний концерт м. Житомира відбувся вчора, 5 травня у Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги.

Завітали на творчий звіт кращих виконавців та колективів м. Житомира і керівництво області та міста.

Відкриваючи урочистий концерт та Перший Житомирський бал, міський голова Володимир Дебой зазначив: «Це незвичайний концерт. Адже зі сцени глядачам передаватимуться краса, мир, добро, буде розкриватися культура нашого старовинного, багатонаціонального та багатоконфесійного міста жита і миру. Сподіваюся, що цей бал за вашої підтримки стане хорошою традицією для житомирян».

Міський голова запевнив, що ті сотні людей, які не змогли потрапити на звітний концерт Житомира (через аншлаг у театрі) зможуть його побачити вже згодом. Адже незабаром будуть проходити кращі виступи колективів області та міста.

Губернатор області Сергій Рижук та голова обласної ради Йосип Запаловський привітали міського голову Володимир Дебоя із творчим дебютом (виконанням вальсу на сцені обласного театру) та подякували за високопрофесійне та гарно організоване свято.

Напередодні концерту була репрезентована виставка робіт аматорів мистецтва, під час якої можна було побачити величезний спектр виробів починаючи від старовинних предметів до сучасних модернізацій.











 




 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове