Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5554
візитів всього: 476942
Прогноз погоди
Змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки»
4 травня 2011 року 22:08

У відповідності з Планом основних заходів з підготовки цивільного захисту міста Житомира на 2011 р. в квітні місяці поточного року серед загальноосвітніх навчальних закладів міста під керівництвом управлінь міської ради з питань НС та ЦЗН, освіти проведені змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки».

Гра-випробування “Школа безпеки” проводилася з метою пропаганди здорового активного способу життя, оцінки можливостей дітей орієнтуватися в надзвичайних ситуаціях, повсякденному житті, а також пропаганди і популяризації основ безпеки життя, підготовки до служби в Збройних Силах України, виявлення кращих та найсильніших команд серед загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» серед загальноосвітніх навчальних закладів міста проводилися в три етапи:
перший етап – шкільні змагання (на базі своїх навчальних закладів);
другий етап – районні змагання між командами учбових закладів районів міста;
третій етап – міські змагання, в яких приймали участь команди –переможниці, що зайняли, відповідно, І та ІІ місця на районних змаганнях. Міські змагання було проведено 28 квітня 2011 року на базі загальноосвітньої школи № 28.

Команда міського колегіуму стала переможцем міських змагань. В травні місяці поточного року вона буде відстоювати честь міста на четвертому етапі обласних змагань з метою здобуття права представляти область на Всеукраїнських змаганнях.


Заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради О. А. Куліковський


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare