Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 475510
Прогноз погоди
Міському голові учні та вчителі школи №21 присвоїли статус «Друг школи» та значок «Зоряний час»
28 квітня 2011 року 18:13
Сьогодні, 28 квітня, у Житомирській ЗОШ  №21 відзначали призерів міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів та олімпіад "Зоряний дощ".

Міський голова Володимир Дебой нагороджував переможців у номінації «Видатні події року». Призери олімпіад всеукраїнського рівня, молоді науковці, члени МАН отримали від мера міста дипломи, грамоти, грошові винагороди, пам’ятні статуетки та медалі, а батьки талановитої молоді – іменні подяки.

«Ви славите наше місто на всю Україну. Я щиро радію, що у Житомирі так багато талановитої молоді. Адже такі свідомі громадяни потрібні державі. Тому ми намагатимемося зробити якомога кращі умови життя та праці, щоб такі розумні, талановиті особистості залишалися у Житомирі», — звернувся до присутніх Володимир Дебой.

Подяку виконавчого комітету Житомирської міської ради «За високий організаційний рівень підготовки дітей до олімпіад та конкурсів усіх рівнів» отримала від міського голови учитель школи №21 Капустянська Ірина Анатоліївна.

72 учні школи отримали відзнаки цього дня. Однак і гості не залишилися без нагород. Учнівський та викладацький колективи вручили міському голові Володимиру Дебою, раднику міського голови Тамарі Олійник, начальнику управління освіти Житомирської міської ради Валентину Арендарчуку та завідувачці методичного центру управління освіти Тетяні Мяновській пам’ятні значки друзів школи «Зоряний час».

Як повідомила директор школи №21 Світлана Ремінець, 72 учні школи стали переможцями олімпіад та конкурсів різних рівнів у 2011 році. Для порівняння: у 2010 році їх було 55, а в 2009 році – 45. Стабільний прогрес не приховати!

Що ж, так тримати! Житомирська міська рада вітає талановиту молодь!





Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове