Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 50
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479543
Прогноз погоди
У Житомирі пройшла фотовиставка наслідків Чорнобильської катастрофи
26 квітня 2011 року 17:37
Фотовиставка Чорнобиля, приурочена 25 роковинам від аварії на ЧАЕС, відбулася сьогодні, 26 квітня, у Житомирському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

Презентували у Житомирі роботи із місця трагедії українська співачка Альоша та кліпмейкер Віктор Скуратівський. «Таким чином ми хочемо нагадати людям те, що було, те, до чого призводить прогрес у технологіях. Можливо, так ми допоможемо  уникнути подібних трагічних ситуацій», – зазначила Альоша.

Міський голова Володимир Дебой, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський також завітали переглянути фотовиставку.

Міський голова Володимир Дебой поділився враженнями від фоторобіт: «Кожна з цих фотографій по-своєму висловлює страшні результати Чорнобильського лиха. Я можу це стверджувати, адже сам бачив реалії Чорнобиля. Усі ті напівзруйновані будівлі, дійсно, є живими пам’ятниками лиха. І з часом вони стають все більш трагічними».

Володимир Михайлович додав, що такі пам’ятні заходи є приводом того, що нам потрібно задуматися над нашими діями та можливими подальшими наслідками модернізації суспільства, щоб не повторити попередній трагічний досвід.

Нагадаємо, що фотовиставка вже пройшла у Києві, Славутичі, Житомирі і завтра відбудеться в Чернігові.

Частина робіт, представлених на виставці









 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare