Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477426
Прогноз погоди
Участь у проектах сприяє обміну успішним досвідом
22 квітня 2011 року 20:15
 19-20 квітня 2011 року у м. Запоріжжі відбулося засідання Спілки секретарів місцевих рад в рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні» «ДІАЛОГ», який реалізується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку, в якому взяла участь секретар Житомирської міської ради Леонченко Н.П.

За словами, Леонченко Н.П., на засіданні пройшло обговорення важливих питань розвитку місцевого самоврядування, обмін досвідом передовими практиками та результативними проектами в різних галузях життєдіяльності міст. Було презентовано та пройшло обговорення проекту паспорта сфери «Місцеві вибори», в ході якого розглядалися проблеми виборчого законодавства та напрями його вдосконалення за результатами місцевих виборів 2010 року.

У виступах секретаря Запорізької міської ради Кальцева В.Ф. та міського голови Сіна О.Ч. вказувалось на пріоритетні напрямки діяльності міської влади, бюджетне забезпечення місцевого самоврядування, а також  представлено позитивний досвід роботи Запорізької міської ради в напрямках модернізації водопровідно-каналізаційного господарства. За останній час успішно реалізуються енергозберігаючі проекти в системі тепло забезпечення міста та у будівництві соціального житла.

З метою запобігання корупції у Запоріжжі створено при структурних підрозділах міської ради громадські ради, які працюють як консультативно-дорадчі органи і враховують думку громади при прийнятті рішень.

Секретар міської ради Леонченко Н.П. вважає, що подібні зустрічі сприяють налагодженню взаємовигідних відносин між містами, обміну успішним досвідом та можливістю його застосування.

 

Управління по звязках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare