Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 479377
Прогноз погоди
Час діяти!
21 квітня 2011 року 16:33
З нагоди Всесвітнього дня служіння молоді 20 квітня 2011 року відбувся благодійний фестиваль Час діяти.

Організатор – Молодіжна громадська організація Асоціація Нова вершина”, перш за все, поставила за мету пропаганду сімейних цінностей, відповідального батьківства, милосердя та благодійності.

Під час проведення фестивалю відбувся конкурс краси майбутніх мам. Кожна із шести учасниць конкурсу викликала захоплення у глядачів, і тому переможцями стали всі. Від спонсорів фестивалю майбутні мами отримали подарунки, а найдорожчим подарунком для всіх присутніх були їхні посмішки і позитивна енергетика, якою вони поділились із запрошеними.

Також був організований аукціон картин, авторами яких є діти, та картин житомирської художниці Олени Гузенко. Зібрані кошти будуть використані для благодійних цілей.

Під час фестивалю глядачі насолоджувалися виступом дитячих гуртків студії “Dans life” та “Nonik”, переглянули колекцію виробів з хутра та шкіри салону “Princess”, а також взяли участь в лотерейному розіграші картини.

До участі у фестивалі також долучились почесні гості – Посли миру 2010: народна артистка України Діана Петриненко, чарівний спів якої заполонив душі і вразив до глибини сердець усіх присутніх, Відмінник освіти України, заступник генерального директора Видавничого дому, заступник головного редактора журналу Справи сімейніЛюдмила Грабовенко та директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

Фестиваль яскраво продемонстрував, що тільки краса, любов та милосердя дарують людині щастя.





Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare