Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481607
Прогноз погоди
Зберегти у чистоті окрасу Житомира – річку Тетерів
15 квітня 2011 року 11:53
Таке завдання ставить перед собою, окрім прямих задач по здійсненню водозабезпечення міста –  Комунальне підприємство  «Житомирводоканал».  І закликає до цього житомирян. Адже  серед своїх цінностей підприємство декларує не тільки раціональне і економне використання водних ресурсів, а й ще сприяння формуванню екологічної свідомості людей, культури водоспоживання та збереження в чистоті водойм обласного центру.

У дні, коли триває  оголошений  міською радою  місячник весняного загальноміського благоустрою, працівники комунального підприємства «Житомирводоканл» обcтежили прибережну захисну  смугу єдиної водної артерії, з якої здійснюється водозабір для життєзабазпечення Житомира – річки Тетерів. По всій  протяжності інспектованої смуги, яка належить до першого пояса санітарної охорони джерела водопостачання, були облаштовані місця для збору сміття, вивішені, передбачені Водним кодексом водоохоронні знаки, які містять попереджуючу інформацію.  Біля водосховища «Відсічне суворо забороняється розорювання земель, випасання та утримування худоби, будь-яке будівництво і т.ін. Перевіркою виявлене значне засмічення прибережної смуги, прибирання якої покладається на Денишівську, Корчацьку і Тетерівську сільські ради.






Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare