Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482135
Прогноз погоди
Ефективність через системність та індивідуальний підхід
15 квітня 2011 року 09:21
Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у рамках обласної акції «Ехо», спрямованої на профілактику негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, продовжує систематичну роботу із здійснення профілактики щодо попередження негативних явищ, правопорушень та впровадження здорового способу життя у т.ч. із дітьми, які потребують підвищеної педагогічної уваги.

З 15 березня проведено 8 тренінгових занятть „Ще раз відкриваємо відоме”, активними учасниками яких стали учні Житомирської загальноосвітньої школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та вечірніх шкіл.

Системним у проведенні таких заходів є використання інтерактивних технологій.  Настільна гра „Крок за кроком” та “Фотофішка” як елемент інтерактивності дала можливість учасникам тренінгу усвідомити цінність інформації про вміння бути особистістю та виважено робити вибір.

Питання гри спонукали не тільки давати правильну відповідь, але і змушували задуматись над Вибором, Дією та Наслідком.

З метою зниження криміногенності, рецидивності злочинів і реалізації права на працевлаштування серед осіб, засуджених до покарань, не пов'язаних із позбавленням волі, та осіб, які відбувають покарання у Житомирській виправній колонії №4 та мають намір звільнитися, Центром проведено зустрічі-консультації на базі міського відділу кримінально-виконавчої інспекції управління державного департаменту України з питань виконання покарань та ЖВК №4 за участі начальника відділу активної підтримки безробітних міського центру зайнятості.

Також було проведено три зустрічі з лікарями Клініки, дружньої до молоді для цільових груп школярів та студентів на теми Збереження репродуктивного здоров’я молодіта Профілактика негативних явищ у підлітковому та молодіжному середовищі.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare