Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 55
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477231
Прогноз погоди
Аварійна ситуація по вул. Східна
13 квітня 2011 року 15:36
У квітні місяці поточного року ремонтними службами КП «Житомирводоканал» розпочато роботи по усуненню аварійної ситуації на ділянці каналізаційного колектора Ø1000 мм, який проходить по вул. Східній.

Зазначений колектор загальною протяжністю 4,8 км, збудований із залізобетонних труб та введений в експлуатацію у 70-роках минулого століття, для забезпечення відведення каналізаційних стоків від житлових будинків, розташованих в центральної частини міста та мікрорайону «Крошня».

За тривалий період його експлуатації та дії агресивного середовища на внутрішні бетонні поверхні труб невизначеного вмісту щодо хімічного вмісту стоків, повного вичерпання гарантійного терміну експлуатації колектора – понад 25 років, окремі ділянки трубопроводів повністю зруйновані корозією. Заміна зазначеного колектора  повинна бути виконана вже 10 років тому. Однак, через брак коштів зазначені роботи по капіталовкладенням не були виконані.

Сьогодні настала критична ситуація коли трубопровід Ф-1000мм потребує повної заміни.  

Зважаючи на аварійну ситуацію та з метою недопущення погіршення санітарно-екологічного благополуччя та погіршення ситуації з водовідведенням КП «Житомирводоканал» за власні кошти виконує роботи з повної заміни 45,0 метрів ділянки трубопроводу  із використанням  полімерних труб. На зазначені цілі вже потрачено на матеріали 61 тис. грн., а загальна вартість виконання робіт становитиме 160 тис. грн..

Роботи по усуненню недоліків планується виконати до 20 квітня поточного року, зважаючи на те, що необхідно проводити закріплення грунтів  до залягання труб на глибину 5-ти метрів.





Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare