Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 79
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 475572
Прогноз погоди
Загальноміське прибирання Житомира триває!
12 квітня 2011 року 15:17
Наведення порядку на вулицях міста Житомира не обходиться тільки загальним очищенням доріг від сміття та обрізуванням гілок дерев.

Так, працівники КП «Зеленбуд»  взялися за викорчування пеньків, яких сьогодні у Житомирі є 202. Адже на їхніх місцях повинні рости дерева.

З 12 квітня проводяться роботи по корчуванню найбільших по діаметру в місті пнів по вул. Максютова. Їх там ні мало, ні багато – 14.

Директор КП «Зеленбуд» Валерій Дев’ятко зазначивив: «Така робота дуже трудомістка. Адже застосувати техніку не можна у зв’язку з тим, що у цих місцях дуже велика насиченість підземними комунікаціями. Крім того, трапляються пні, над прибиранням кожного з яких люди працюють по два дні. За минулий місяць по місту викорчувано 30 пеньків».

 Як повідомив Валерій Дев’ятко, на звільнених від пнів місцях висаджуватимуть дерева: «Завтра запланована посадка липи по вулицях Велика Бердичівська та Київська. До цього підприємство займалося новими насадженнями декоративних дерев у скверах міста».

Найбільшу кількість дерев та кущів планують висадити 16 квітня – у день загальноміського суботника, для чого вже заготовляють саджанці. До акції прибирання та висадження може долучитися кожен бажаючий.

Щодо уквітчання міста, то на разі готуються посадкові матеріали для висадження квітів, що відбудеться у травні.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове