Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 120
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477027
Прогноз погоди
Відбувся мітинг з нагоди Дня космонавтики
12 квітня 2011 року 14:05
12 квітня 2011 року на майдані імені С.П. Корольова пройшов мітинг з нагоди відзначення Всеукраїнського дня авіації і космонавтики, Дня працівників ракетно-космічної галузі України та 50-річчя першого польоту людини в космос.

Участь у мітингу взяли голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський та міський голова Володимир Дебой.

У своїй промові перед присутніми міський голова зазначив, що житомиряни повинні пишатися своїм видатним земляком, який вперше в світі вивів на орбіту пілотований космічний корабель.

Також Володимир Дебой відзначив, що рівно 50 років тому збулася смілива мрія багатьох поколінь і людина, вперше подолавши земне тяжіння, вирвався на простори Всесвіту. За словами міського голови, за ці десятиліття вдалося зробити багато чого: пілотовані польоти стали регулярними, нехай і не такими частими, як хотілося б, люди побували на Місяці, зараз ведуться розмови про політ на Марс.

Завершився мітинг урочистим покладанням квітів до пам’ятника геніальному конструктору та виконанням Гімну України.



Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare