Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465147
Прогноз погоди
На закупівлю обладнання для діагностування вад зору у дітей у Житомирській області зібрали 45 тис. 229 грн. 77 коп.
27 березня 2009 року 17:51
27 березня 2009 р. у прес-центрі Житомирської міської ради оголошено результати минулорічної акції «Почуйте всі!». Акція була організована Житомирським обласним штабом Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».
«З 14 по 20 квітня 2008 р. у зборі коштів прийняло участь 307 волонтерів. До збору коштів долучались підприємства, школи і навіть церкви», - зазначив координатор акції Влад Пучич.
Загальна сума зібраних житомирською областю коштів становить 45 тис. 229 грн. 77 коп, а по Україні зібрали 1 млн. 750 тис. 232 грн. 97 коп.
Координатори акції подякували всім, хто долучився до акції, зокрема, Житомирській міській раді та Вірі Шелудченко особисто, управлінню у справах сім’ї молоді та спорту, управлінню освіти та науки Житомирської обласної державної адміністрації, РК «ФОК» та Сергію Сухомлину особисто, ВАТ «Житомирський завод огороджувальних конструкцій» та Геннадію Зубку особисто, таксі «Пілот» та Анатолію Хмельову особисто, Житомирський філії ВАТ «Кредобанк» та Андрію Чернишу особисто. Також відмітити громадську організацію «До ладу!» та молодіжну громадську організацію «Спілка ініціативної молоді».
Заступник Житомирського міського голови Ігор Гундич високо оцінив роль фонду: «У сьогоднішніх складних економічних умовах як ніколи важлива роль таких організацій як «Серце до серця». Для нас як влади, є важливою громадська ініціатива. Для дитячої медицини важливе забезпечення якісним сучасним обладнанням. А для житомирян важливо відчувати себе причетними до благородної справи. Ми і надалі будемо підтримувати фонд «Серце до серця», тим самим покращуючи стан дитячої медицини».

На зібрані кошти закуплено обладнання для діагностування вад зору у дітей: непрямий офтальмоскоп HEINE OMEGA 200 призначений для дослідження ока, особливо сітківки, та автоматичний проектор знаків ACP-8EM. Пристрої працюватимуть у офтальмологічному відділенні Житомирської обласної лікарні. Всі діти обслуговуватимуться на них безкоштовно.

Четверта Всеукраїнська акція фонду пройде з 4 по 10 травня 2009 року.

Прес-служба Житомирської міської ради










Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове