Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 482036
Прогноз погоди
Житомирський міський голова відвідав фотовиставку
31 березня 2011 року 17:34
Традиційною для Житомира стає фотовиставка газети «День», яка вже вдруге проходить у ЖДУ ім. І.Франка.   

Урочисте відкриття робіт відбулося сьогодні, 31 березня 2011 року, зібравши багатьох поціновувачів фото.

Отримати естетичне задоволення від представлених робіт завітали й керівники міста та області: Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Арешонков, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ігор Орлов, а також викладацький склад університету, студентство та всі зацікавлені житомиряни. Не залишила без уваги виставки фото зі свого видання і головний редактор Лариса Івшина.

Житомирський міський голова Володимир Дебой поділився своїми враженнями: «У представлених роботах можемо побачити людську душу або таку ситуацію, яка розкриває саму людину. Я б хотів, щоб наші колеги і всі ми більше бачили позитивного, прекрасного. Адже краса надихає, відтворює в душі найкращі почуття».

Володимир Дебой подякував Ларисі Івшиній за прекрасний настрій від перегляду робіт і зазначив, що Житомир завжди відкритий і готовий підтримувати нові проекти.

Представив газету у якості друга університету та філософськи оцінив виставку і ректор ЖДУ ім. І.Франка Петро Саух: «Редакційний колектив газети уміє сполучати професійну гідність журналіста із войовничою любов’ю, яка сприймає чуже страждання як своє. Фотовиставка і передає пульс життя суспільства».

А ми нагадаємо, що виставка робіт газети «День» триватиме довше, ніж один день – до 14 квітня.





Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare