Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 464442
Прогноз погоди
Робочий візит першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ у Житомир
30 березня 2011 року 17:31
На Житомирщину з робочим візитом прибув перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Юрій Єгорович Хіврич. 

Поїздка відбувається в рамках започаткованих міністерством  перевірок в усіх  регіонах країни технічного стану систем централізованого водовідведення, які потребують сьогодні суттєвого оновлення, оскільки будівництво нових каналізаційних потужностей і реконструкція діючих мереж і споруд було протягом останніх років припинено.  Ю.Є.Хіврич ознайомився з системою водовідведення в Коростишеві та місті Житомирі. Заступник міністра у супроводі заступника голови облдержадміністрації М.М.Олещенка та житомирського міського голови В.М.Дебоя відвідав очисні споруди каналізації Житомирського водоканалу. Директор комунального підприємства «Житомирводоканал» Л.Й.Башинський ознайомив високопосдовців з роботою а ОСК-1, де сьогодні за сучасними технологіями очистки щодоби повертається для подальшого користування 76 тисяч метрів кубічних стічних вод та виклав  проблеми, які потребують невідкладного вирішення і які  без допомоги держави здійснити неможливо.

Заступник міністра дав позитивну оцінку діяльності житомирських фахівців і зазначив, що уже в травні в Уряді планують затвердити Концепцію Загальнодержавної програми розвитку та реконструкції централізованих систем водовідведення населених пунктів України на 2012-2020 роки. Сьогодні триває робота над цим документом і проблеми водогосподарства м. Житомира будуть при цьому враховані.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове