Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477133
Прогноз погоди
УВАГА! СМЕРТЕЛЬНІ ЗНАХІДКИ
28 березня 2011 року 13:06
Давно закінчилась війна, більшість з нас знає про неї з книг, кінофільмів та спогадів її учасників. Позаростали чагарником та травою місця минулих боїв, а на інших виросли нові будівлі, прокладені дороги, квітнуть сади. Але час від часу війна нагадує про себе, бо залишила в землі свої “подарунки” – це міни, снаряди та інші боєприпаси для стрілецької зброї. В житомирській землі їх особливо багато, бо саме тут проходили важкі бої.

Найнебезпечніший період року у цьому відношенні – весняно-літній. Люди починають займатись городництвом, ґрунти розмиваються потоками води під час сніготанення, паводку, дощів, більш інтенсивно ведуться будівельні та земляні роботи, діти більше часу проводять на вулиці у лісах та ярах.

На території міста у минулому році виявлено та знешкоджено 24 вибухонебезпечних предмети, а в першому кварталі поточного року вже 5.

Порушення правил поводження з вибухонебезпечними предметами призводить до трагічних наслідків. Частіше від цього страждають діти.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертає Вашу увагу про необхідність дотримуватись правил поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних (невідомих) предметів. Окремо звертаємось до батьків і вчителів! Са­ме від Вас, в пе­р­шу чер­гу, за­ле­жить як ви навчи­те ді­тей ді­я­ти у ра­зі ви­яв­лен­ня ви­бу­хо­не­бе­з­пе­ч­них та невідомих пред­ме­тів. Не за­ли­шай­те ді­тей на оди­н­ці!

Попереджаємо, якщо ви знайшли вибухонебезпечний предмет, ні в якому разі не торкайтесь його.

Про знахідку терміново повідомте за одним із телефонів 101, 102, 15-80, 37-29-32.

Знешкоджувати вибухонебезпечні предмети можуть тільки фахівці, які мають відповідну підготовку.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare