Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 479378
Прогноз погоди
Продовжуємо курс на порядок!
25 березня 2011 року 14:31
Сайт Житомирської міської ради продовжує цикл публікацій тематики «Курс на порядок!» з метою висвітлення стану благоустрою Житомира та контролю прибирання територій.

У Житомирі починаючи з 14 березня триває активна робота не лише по прибиранню міста від сміття, а й кронуванню дерев. Станом на 25 березня окучено шляхового змету в межах 2 тонн, щодня починаючи з 6.00 год. ранку прибираються вулиці міста та прибудинкові території.  До цих робіт задіяні вся можлива техніка та персонал.

За словами начальника управління житлового господарства Світлани Півоварової, до 25 квітня планується повністю упорядкувати місто, забезпечити належний санітарний стан. З цією метою проводитиметься ремонт та фарбування дитячих спортивно-ігрових майданчиків, окучення та вивіз опалого листя, унормування газонів та квітників, сміттєзбірних майданчиків та ремонт сміттєзбірних контейнерів.

СРБП «Зеленбуд» уже з 23 березня проводить кронування дерев та вивіз обрізаного гілля по вул. Київська, Котовського, Московська, Перемоги, Східна, Театральна. Найближчими днями роботи також будуть спрямовані на зрізування з дерев омели у парку культури та відпочинку ім. Гагаріна. Про це повідомив начальник управління комунального господарства Олександр Марцун.

Однак, попри активні роботи працівників комунальних служб (а прибиранням всього міста займаються лише 474 особи), великою залишається засміченість територій приватних секторів та орендованих будівель.

Тому звертаємося до мешканців приватних секторів із проханням слідкувати за санітарним станом прилеглих територій; до водіїв – припарковуватися лише у призначених для цього місцях, не залишати авто на газонах та зелених насадженнях, по можливості не роз’їжджувати купи дорожнього змету; до всієї громадськості – намагатися не смітити по вулицях. Адже порядок у місті Житомирі залежить насамперед від порядності самих житомирян.

З метою привернення уваги населення до проблемних на сьогодні місць у Житомирі ми публікуємо ці фото. Висновки робіть самі.







Просимо звернути увагу мешканців та відповідальних за нижчепоказані території унормувати та не погіршувати стан довкілля!








Управління по зв’язках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare