Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5552
візитів всього: 479445
Прогноз погоди
У Житомирі оголошено весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста
24 березня 2011 року 10:49
У Житомирі з 25 березня до 29 квітня 2011 року проводиться весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста. Рішення про це прийняте сьогодні на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Відповідно до рішення у місті створено штаб з організації і координації робіт по проведенню благоустрою та затверджено план заходів щодо приведення у належний санітарний стан прилеглих, закріпленіих прибудинкових та виробничих територіїй зелених і лісових смуг, квітників, берегів річок і водойм, парків, скверів, криниць, парканів, зупинок громадського транспорту, дорожніх знаків, наданих в користування земельних ділянок і т.д.

Особлива увага приділятиметься упорядкуванню кладовищ, ремонту доріг і тротуарів та ліквідації несанкційованих звалищ.

14 квітня 2011 року буде проведено загальноміський санітарний день, приурочений до Всеукраїнського Дня довкілля, по прибиранню в місті закріплених і прилеглих територій, парків, скверів, лісопаркових зон, берегів річок та водойм.

Міський голова Володимир Дебой звернув увагу на те, що заплановані заходи
 - це не піар-акція, а приведення міста у належний оханий вигляд. Максимальний ефект від них буде тоді, коли до прибирання долучаться школярі, всі небайдужі житомиряни, депутати, політичні та громадські організації. Має бути налагоджена системна, спільна робота всіх підприємств і служб міста. 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare