Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481522
Прогноз погоди
Проти насильства у родинах
22 березня 2011 року 18:31
22 березя 2011 року відбулося розширене засідання міської міжвідомчої комісії з питань координації дій щодо попередження насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми, демографічного розвитку та гендерної рівності.

На заході були присутні члени комісії, дільничі інспектори, працівники кримінальної міліції у справах дітей Богунського та Корольовського РВ УМВС України в Житомирській області, працівники структурних підрозділів міської ради, які задіяні у роботі по попередженню насильства в сім’ї, заступники директорів загальноосвітніх закладів з виховної роботи, соціальні працівники та психологи закладів освіти.

Присутні обговорили наступні питання:
  • Інформаційно-просвітницька робота загальноосвітніх навчальних закладів міста щодо профілактики насильницьких дій у родинах та класних колективах.
  • Питання взаємодії суб'єктів соціальної роботи щодо попередження насильства в сім'ї.
  • Про роботу Богунського та Корольовського РВ УМВС України в Житомирській області щодо реалізації Закону України “Про попередження насильства в сім'ї”.
  • Профілактична робота з питань попередження насильства в сім'ї.
  • Євро-2012. Поінформованість населення щодо потрапляння до тенет рабства.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare