Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464546
Прогноз погоди
Відзначили працівників культури та аматорів народного мистецтва
22 березня 2011 року 15:38
Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва пройшли 22 березня в Житомирському музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги.

Голова житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук, голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський та Житомирський міський голова Володимир Дебой вітали сьогодні працівників культури Житомирської області.

Найкращі із кращих отримали від керівництва області та міста квіти і почесні грамоти.

Міський голова Володимир Дебой звернувся з вітальним словом до представників культурної сфери: «Дякую вам, людям, які до кожного куточку нашого поліського краю несуть культуру, мистецтво, працюючи щиро від душі. Сьогодні ми шануємо саме вас. Так, можна багато зробити в економіці, можна швидко рухати технології, але якщо не буде нашої славної української душі, то не буде і нації. Спасибі вам, що ви, працівники культури, збагачуєте наші душі! Велика вам шана і низький уклін!».

Як повідомив міський голова, сьогодні  він зустрівся із послом ФРН Німеччина, який приїхав у Житомир на відкриття меморіальної дошки Святославу Ріхтеру. «Було дуже приємно бачити ваших колег, працівників культури, які зробили невеличкий, але яскравий концерт і цим приємно вразили посла ФРН Німеччина», – зазначив Володимир Дебой.

Після урочистостей працівників культури та аматорів народного мистецтва вітали їх колеги святковим концертом.

Нагадаємо, що завтра, 23 березня – День працівників культури та аматорів народного мистецтва, який уже 11 років поспіль відзначається в Україні.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове