Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477054
Прогноз погоди
Спортивні вихідні у Житомирі
21 березня 2011 року 15:09
Кубок України серед чоловіків та жінок, чемпіонат України серед студентів вищих навчальних закладів, Міжнародний турнір пам’яті С.П. Корольова з гирьового спорту пройшли 19-20 березня у спортивному комплексі Житомирського національного агроекологічного університету.

Привітати кращих спортсменів України, представників 10 областей та 26 навчальних закладів України – загалом понад 150 учасників, які взяли участь у змаганнях, прийшли заступник голови Житомирської обласної ради Михайло Чигир, начальник управління сім’ї та молоді Житомирської облдержадміністрації Раїса Гула, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно, ректор Житомирського агроекологічного університету Антон Малиновський, представник комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Цілюра, Президент Міжнародної федерації гирьового спорту, суддя міжнародної категорії, заслужений тренер України Юрій Щербина, головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Віктор Романчук.

Змагання проходили у два етапи: серед жінок та серед чоловіків, кожен з яких закінчувався урочистою церемонією нагородженням переможців і призерів.

Житомиряни у загальнокомандному заліку здобули впевнену перемогу, випередивши спортсменів Харківщини та Львівщини. Переможцями змагань у своїх вагових категоріях стали Костянтин Пронтенко, Максим Князев, Володимир Поздняков, Сергій Мельник та Тарас Панчук.

Команда Харківського національного автодорожнього університету здобула перше місце у Чемпіонаті України з гирьового спорту серед вищих навчальних закладів. Друге місце – студенти з Харківської державної зооветеринарної академії. І бронзовими призерами стали атлети Житомирського національного агроекологічного університету.

Вітаємо переможців!


Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare