Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 475752
Прогноз погоди
Сьогодні – 197 років від Дня народження Тараса Шевченка
9 березня 2011 року 12:47
9 березня виповнилося 197 років із дня народження Т.Г. Шевченка. Саме із цієї нагоди сьогодні керівництво області, міста та громадськість Житомира шанували українського Кобзаря. Урочисте покладання квітів та святковий концерт із народними танцями та декламацією віршів поета відбулися цього дня біля пам’ятника Т.Г. Шевченку.

Міський голова Володимир Дебой поділився своїм ставленням до письменника: «Я глибоко шаную Тараса Григоровича Шевченка. Адже це людина, яка щиро любила Україну. І любов ця донині залишається у його віршах. Безумовно, сьогодні свято духовності, свято єднання, свято українського народу. Цим покладанням квітів ми вшановуємо Велику людину, поета, митця».

Також міський голова закликав сьогодні і на подібних урочистих заходах не здійснювати ніяких політичних акцій та агітацій. «Неприємно, коли навколо такого свята робиться політичний піар. Я вважаю, що сьогодні потрібно облишити всі політичні незгоди. Тому давайте шанувати поета від душі, а не шукати приводу політичної агітації. Не потрібно робити розбрат. Адже Шевченко у своїх віршах закликав до єднання народу», – зазначив Володимир Дебой.



 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове