Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 476673
Прогноз погоди
Обмін ідеями та досвідом сприятиме розвитку Житомира
28 лютого 2011 року 19:32
 24-25 лютого у Вінниці відбувся семінар молодих мерів міст віком до 45 років на тему «Розвиток міст Східної Європи», в якому взяв участь Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Організацію події взяли на себе представництво Британської Ради в Україні та Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO спільно з Вінницьким Інститутом розвитку міст. 

На семінарі мери з Вірменії, Латвії, Молдови, Польщі, Росії, Словаччини, Хорватії та з міст України обмінялися взаємовигідними ідеями та обговорили сучасні стратегії розвитку.

За словами посла Великобританії в Україні Лі Тернера завданням семінару є налагодження тісної та ефективної співпраці між лідерами очолюваних ними міст. Такий захід проводиться в Україні вперше. Молоді мери більш готові до впровадження нових технологій, відкриті до спілкування.

Володимир Дебой вважає, що «такі зустрічі необхідні для обміну думками, ідеями, досвідом, що сприятиме розвитку міст, прагненню вчитися не тільки на семінарі, а й після нього. Корисним є позитивний досвід міста Вінниці в організації роботи зі зверненнями громадян, в житлово-комунальній сфері. Є домовленості з міським головою В. Гройсманом про організацію поїздки житомирських депутатів, керівників комунальних структур та підрозділів у Вінницю".

Подолати проблеми, характерні для багатьох міст України можливо завдяки вдалим управлінським рішенням, співпраці між містами, використанні європейських набутків та прагненні створити комфортні умови для проживання мешканцям міст.

 

Управління по звязках з громадськістю

          



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare