Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 481996
Прогноз погоди
У Житомирі пройшло загальноміське свято «День здоров’я»
26 лютого 2011 року 13:57
Сьогодні, 26 лютого 2011 року у Гідропарку міста Житомира відбулося загальноміське спортивне свято «День здоров’я» та відкритий урок з лижної підготовки за участю вихованців підліткових клубів, спортивних шкіл, спортивних та оздоровчих гуртків та секцій міста, загальноосвітніх навчальних закладів. Організовані лижні перегони пройшли вперше за роки незалежності України.

Право відкрити свято спортсмени надали міському голові Володимиру Дебою, людині завдяки ініціативи якої вперше за багато років закуплено лижний інвентар та розпочато відродження зимових видів спорту у місті Житомирі.

«Щиро вітаю усіх учасників свята «День здоров’я». Дуже приємно, що сама природа подарувала нам сніжну погоду і ми сьогодні маємо нагоду пройти по лижні тут, у нашому Гідропарку. Бажаю всім гарного настрою. Запрошую усіх на старт. Вперед до Олімпійських вершин», - побажав міський голова Володимир Дебой.

Міський голова В.Дебой відкрив перший заїзд і очолив групу тих, хто вже має досвід катання на лижах. Для усіх, хто вперше сьогодні став на лижню, Майстер спорту Радянського Союзу з лижного туризму Леонід Левчук провів майстер-клас.

«У мене є мрія перетворити Гідропарк на парк фізкультури та сімейного відпочинку. Тут у майбутньому будуть м’ячі, баскетбольна і волейбольна площадки, організуємо прокат велосипедів, щоб тут відпочивали житомиряни сім’ями. Ми ставимо собі за мету – відновити моду на здоров’я і гарний фізичний розвиток», - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Міський голова сподівається, що невдовзі у місті Житомирі з’являться професійні школи фігурного катання та ковзанярства, лижного спорту. Він також поінформував, у Гідропарку на березі річки буде побудовано красивий, дерев’яний будинок – Будинок моржа, де люди, які моржують, зможуть перевдягнутися та зігрітися.

У користування школярів міста Житомира передано 62 пари сучасних лиж, закуплених за сприяння міської ради, і юні житомиряни, які прагнуть змістовного дозвілля, можуть скористатися лижним інвентарем як на уроках фізкультури так і для позакласних занять.

Всі бажаючі житомиряни мали змогу пройти урок з лижної підготовки. У Гідропарку працювали палатки, де всі присутні могли зігрітися гарячим чаєм та з’їсти гарячого пиріжка. Також про комфорт і безпеку житомирян подбала муніципальна міліція, та працівники швидкої допомоги.


У користування школярів міста Житомира передано 62 пари сучасних лиж

Міський голова Володимир Дебой вітає усіх учасників спортивного свята

Організовані лижні перегони пройшли вперше за роки незалежності України

На фініші - Майстер спорту з лижного туризму Леонід Левчук та Житомирський міський голова Володимир Дебой

У Гідропарку працювали палатки, де учасники свята могли зігрітися гарячим чаєм та з’їсти  пиріжка

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare