Володимир Дебой та Сергій Рижук безпосередньо оглянули нову лінію виробництва, приміщення, виробничі цехи та ознайомилися із процесом приготування різних сортів морозива.
Кожен присутній на презентації переконався особисто (на смак) в якості та натуральності продукції компанії «Рудь».
«Це італійська лінія, повністю комплектована новітньою технологією. Виробнича потужність складає 10 тис. пачок морозива на годину. Вартість італійського устаткування – 1,3 млн. євро.», – так охарактеризував презентовану лінію президент компанії «Рудь» Петро Рудь.
Крім прискорення темпів виробництва, покращення якості самого процесу, запуск нової лінії забезпечив ще 25 додаткових робочих місць на підприємстві. Продукція місцевого житомирського виробника поширюватиметься не лише по території України, а й за кордоном.
Управління по зв’язках з громадськістю