Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464545
Прогноз погоди
Привітали з ювілеєм
21 лютого 2011 року 18:48
21 лютого, напередодні Дня захисника Вітчизни, міський голова Володимир Дебой привітав ветерана Бориса Туманова з не менш важливим святом – солідним ювілеєм.

90 років виповнилося сьогодні не просто громадянину Житомира, а учаснику бойових дій Великої Вітчизняної та Фінської воєн, полковнику у відставці, члену президії міської ради ветеранів.

Міський голова, вручивши ювіляру квіти та грамоту, виступив зі словами привітання: «Я бажаю лише одного – щоб через 10 років Ви, Борисе Миколайовичу, отримали привітання Президента України зі 100-річчям. Нехай Вас оточують завжди ці близькі люди, що сьогодні прийшли Вас вітати. Будьте здорові, щасливі та й надалі виховуйте підростаючі покоління на традиціях, пронесених Вами за ці роки».

До слів Володимира Дебоя приєдналась і радник міського голови Тамара Олійник: «Нехай та зірка, яка запалала 90 років тому, світить ще мінімум до 100! Такі люди, як Ви – золотий фонд не лише міста, а й України. Сьогодні найтепліші і найщиріші слова присвячуються вам, ветеранам Великої Вітчизняної війни. Спасибі вам за перемогу, за світле життя!».

Учасники хору, близькі, друзі та знайомі зібралися, щоб привітати ювіляра. Слова вдячності, пісні, вірші,  радісні та сумні спогади і просто щирі побажання лунали сьогодні з приводу двох причин – 90-річчя Бориса Туфанова та наступаючого Дня захисника Вітчизни.

Борис Миколайович Туманов – з перших днів брав участь у бойових діях Карельського фронту, двічі поранений. За мужність і відвагу нагороджений орденом Вітчизняної війни, 2-ма орденами Червоної зірки, Орденом Богдана Хмельницького 3-го ступеня, медаллю «За відвагу» та іншими медалями. Це єдиний представник із Житомира, який у 1945 році приймав участь у Параді Перемоги (м. Москва).


Ювіляр із донькою

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове