Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482698
Прогноз погоди
Охорона здоров’я та спорт – пріоритет для влади
18 лютого 2011 року 11:10
Стан спортивних та дитячих майданчиків міста Житомира перевірить спеціально створена комісія. Таке рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету 17 лютого 2011 року.

«Адже тільки один спортивний майданчик при ЗОШ №5 відповідає сучасним вимогам», – зазначила начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно.

Як повідомила начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова, у 2011 році, відповідно до звернень депутатів та громадян, планується встановлення 48 дитячих майданчиків. Також навесні проводитиметься місячник з метою їх  ремонту та  облаштування.

Станом на лютий 2011 року у місті обліковуються 72 спортивних майданчика на базі загальноосвітніх шкіл, 20 спортивних майданчиків на утриманні професійно-технічних училищ, 52 – на утриманні ВНЗ І-ІV рівнів акредитації, 477 дитячих ігрових майданчиків на базі дошкільних навчальних закладів, 168 – на утриманні КВЖРЕП, ЖБК та інших підприємств, підпорядкованих управлінню житлового господарства міської ради та 10 дитячих майданчиків – на територіях ОСББ. Їх стан відслідковується, і за потреби, проводяться відповідні роботи.

Однак у Житомирі є чимало необлікованих дитячих майданчиків, установлених за кошти спонсорів здебільшого під час передвиборчої кампанії. На жаль, більшість із них неналежно закріплені, власники не перевіряють їх стан і відповідальності за надзвичайну ситуацію ніхто не несе. Таких майданчиків у місті 27.

За словами міського голови Володимира Дебоя, у подальшому планується взяти їх на баланс КВЖРЕПів для обстеження та ремонту: «Необхідно зробити реєстр власників спонсорських дитячих майданчиків і звернутися до них, щоб вони передали їх у належному стані на баланс міста. Адже коли робиться щось добре, то його треба робити добрим до кінця». 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare