Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464533
Прогноз погоди
Депутати міської ради ознайомилися з об'єктами тепло- та водопостачання
17 лютого 2011 року 11:17
16 лютого 2011 року у рамках підготовки до чергової сесії відбулося виїзне засідання депутатів міської ради на об'єкти КП “Житомиртеплокомуненерго” та КП “Житомирводоканал”.

“3 березня відбудеться третя сесія міської ради. На розгляд виноситься великий блок питань - реформування житлово-комунальної системи міста Житомира. У зв'язку з цим працюють робочі групи за участю депутатів міської ради, які розробляють стратегічні програми розвитку саме цього сектору — житлово-комунального господарства. А сьогодні у рамках підготовки до сесії депутати виявили бажання познайомитися з такими важливими стратегічними об'єктами, як “Житомиртеплокомуненерго” та “Житомирводоканал”, - зазначила секретар Житомирської міської ради Наталія Леонченко.

Н.Леонченко поінформувала, що на затвердження сесії міської ради виноситься 7 програм: програма “Питна вода”, програма розвитку системи теплопостачання, благоустрою, реформування системи управління сектору житла, сприяння і підтримка створення ОСББ, програма з капітального ремонту та реконструкції житлового фонду, санітарної очистки території міста та поводження з побутовими відходами.

Наталія Петрівна зазначила, що над розробкою програм працюють робочі групи, до складу кожної ходять депутати міської ради, залучено фахівців відповідних галузей для детального опрацювання всіх запланованих кроків, врахування ризиків, систематизації проблем та перспективних планів.





Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове