Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464682
Прогноз погоди
Громадська організація відзначила міського голову за підтримку
11 лютого 2011 року 08:57
На зустрічі з обласним активом учасників бойових дій на території інших держав громадська організація «Купол» відзначила осіб, які всіляко підтримують воїнів-афганців. Серед них — Сергій Федоренко, засновник військово-патріотичного руху в місті Житомирі та області, та міський голова Володимир Дебой.

«Дякуємо місцевій владі, яка постійно підтримує громадські організації, допомагає і підтримує ініціативи організації воїнів-інтернаціоналістів», - наголосив голова ГО «Купол» Олег Умінський.

Міський голова Володимир Дебой зазначив, що як і багато інших школярів того часу, готував себе морально і фізично піти на зміну солдатам, які служили в Афганістані: “Я співпереживав повернення наших воїнів, які виконували шляхетну місію, прагнули забезпечити мир і спокій на землі”.

В.Дебой пообіцяв і надалі всіляко допомагати воїнам-інтернаціоналістам і їх сім'ям, подякував присутніх за патріотичне виховання підростаючого покоління та побажав їм міцного здоров'я і довгих років життя.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове