Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482410
Прогноз погоди
У Житомирі проходить ІІ Всеукраїнський фестиваль «Розстріляна молодість»
10 лютого 2011 року 19:39
10 лютого 2011 року у Житомирі відбувся ІІ Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів-інтернаціоналістів «Розстріляна молодість». Фестиваль присвячений 22-й річниці виведення військ з Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

На відкритті пісенного свята були присутні засновник фестивалю Анатолій Шмалюк, заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко та міський голова Володимир Дебой.

Житомирський міський голова звернувся до ветеранів, учасників бойових дій із словами вдячності за їх подвиг. «Далі буде звучати творчість, яка через серце народу несе до нас і продовжує пам’ять про славні бойові традиції, вклоняється мужності наших батьків та дідів», - зазначив В.Дебой.

Фестиваль був заснований письменником, членом Національної Спілки журналістів України, директором Житомирського професійного ліцею харчових технологій, полковником СБУ у запасі Анатолієм Миколайовичем Шмалюком з метою відродження національної та громадянської самосвідомості, патріотичного виховання молоді на кращих зразках поетичної та пісенної творчості, пов’язаних з «афганською» тематикою та для створення умов для реалізації творчого потенціалу насамперед молоді.

Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare