Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477526
Прогноз погоди
Сьогодні в прес-центрі Житомирської міської ради вітали ветеранів-ювілярів
10 лютого 2011 року 19:29
Сьогодні, 10 лютого 2011 року, у прес-центрі міської ради вітали ветеранів Володимира Вознюка з 75-річчям та Михайла Попова – з 80-річчям від дня народження.

Привітати ювілярів прийшли міський голова Володимир Дебой, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Любов Петренко, члени міської ради ветеранів.

«75 та 80 років – це поважний вік. Я дякую вам за те, що особистим прикладом даєте сили та натхнення жити нинішньому поколінню. Особливе захоплення викликає те, що ви, не дивлячись на досить солідний вік, берете активну участь у героїко-патріотичному вихованні молодого покоління», - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Міський голова побажав ювілярам міцного здоров’я та ще довго йти пліч-о-пліч із побратимами. В.Дебой вручив іменинникам квіти та грамоти виконавчого комітету міської ради.

Володимир Іванович Вознюк – член ради ветеранської організації 8-ї Танкової армії. Полковник у відставці, ліквідатор аварії на ЧАЕС 2-ї категорії. У рядах Збройних сил прослужив 32 роки. За довголітню службу нагороджений багатьма медалями.

Михайло Петрович Петров – заступник голови ветеранської організації 8-ї Танкової армії. Полковник у відставці, учасник бойових дій у Республіці Ангола. Працював в органах Цивільної оборони. Нагороджений орденом «Знак Пошани» та медалями.




Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare