Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477096
Прогноз погоди
Міський голова вивчає роботу комунальних підприємств
4 лютого 2011 року 11:21
3 лютого міський голова Володимир Дебой ознайомився з роботою КАТП-0628, яке займається вивозом та утилізацією твердих побутових відходів. У ході зустрічі міський голова також поспілкувався з усіма підприємцями, які займаються проблемою сміття у місті, та вивчав питання функціонування міського полігону.

“Міське сміттєзвалище — стратегічний об'єкт. Він надзвичайно важливий для міста і тому потребує фінансової підтримки, щоб забезпечити і в подальшому усі екологічні вимоги”, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

В.Дебой також запевнив житомирян, що на підприємстві будуть дотримані усі вимоги для безпеки міста та його мешканців.

“Безумовно, ми бачимо, що є необхідність сортування сміття і на цьому сьогодні підприємство має заробляти гроші. Наступний крок — зміцнення матеріально-технічної бази підприємства, зокрема, закупівля автомобілів, які вивозять сміття, щоб покращити якість обслуговування житомирян”, - визначив першочергові завдання Володимир Дебой.

Міський голова зазначив, що комунальне підприємство буде працювати ефективно і забезпечуватиме чистоту міста. Разом з цим, проблема сміття — це проблема кожного житомирянина. Досі не всі, особливо це стосується мешканців приватного сектору, уклали угоди для вивозу сміття.

Укладання угод на вивіз сміття, своєчасна сплата за послуги, встановлення контейнерів, якісне обслуговування мешканців — так має вирішуватися питання сміття у місті. Що стосується самого підприємства, то воно має надавати житомирянам якісні послуги, мати підтримку з міського бюджету, а також працювати над питанням переробки сміття.


Комунальне авто-транспортне підприємство-0628 займається прибиранням та утилізацією сміття. Як поінформував начальник КАТП-0628 Андрій Нечуйвітер, на підприємстві працює 39 одиниць техніки, частина якої виробила свій ресурс — відпрацювала 20 років. Щодня підприємство вивозить та захоронює на міському полігоні близько 4 тис. куб.м. твердих побутових відходів. Проводиться робота щодо ліквідації стихійних звалищ.











Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare