Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482621
Прогноз погоди
Управління з питань НС та ЦЗН застерігає
4 лютого 2011 року 10:02
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради інформує, застерігає, рекомендує.

Мешканці Житомира – задумайтесь над цим!


3 лютого 2011 року в місті Житомирі трапилась надзвичайна ситуація, внаслідок якої загинуло четверо людей, двоє з яких діти до 10 років. Причиною, що призвела до таких трагічних наслідків, стало порушення правил експлуатації газових приладів та обладнання в побуті. Зокрема, була знехтувана вимога щодо заборони встановлення бездимної газової колонки. Порушення правил експлуатації цієї колонки призвели до утворення в житловому приміщенні небезпечної концентрації чадного газу.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради ще раз звертається до населення міста з проханням та вимогами суворо дотримуватись правил встановлення та експлуатації газових приладів та електрообладнання. При будь яких ознаках порушення роботи терміново звертатися до фахівців.

Шановні житомиряни!
Запам’ятайте! Порушення правил експлуатації газових приладів та поганий догляд за ними є причиною вибухів, пожеж, отруєнь та загибелі людей. Бережіть себе та близьких!

Заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради О. А. Куліковський


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare