Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477313
Прогноз погоди
Шкільні уроки фізкультури - на ковзанах
4 лютого 2011 року 09:51
Від учора у школах міста Житомира запроваджено уроки фізкультури на ковзанках. Для забезпечення проведення занять за сприяння міського голови Володимира Дебоя за спонсорські кошти закуплено 50 пар ковзанів. Взуття буде передано на зберігання у заклади: ТОВ “Глобал ІСЕ”, ТОВ “Плаза” та ФОК, де діти відповідно до географічного розташування школи, проводитимуть уроки фізкультури.

Перші 4 заняття тривалістю 45 хвилин кожне для школярів — безкоштовні. Всі наступні — лише 5 гривень.

Щомісяця до уроків фізкультури на ковзанках буде залучено 2-2,5 тис. маленьких житомирян.

Відкрили перший такий урок фізкультури у ТОВ “Глобал ІСЕ” міський голова Володимир Дебой та голова облдержадміністрації Сергій Рижук. Вони власним прикладом продемонстрували дітям вміння кататися на ковзанах, а також переконали у важливості спорту у нашому житті.

“Ми будемо все робити у місті, щоб житомиряни полюбили спорт, щоб уроки фізкультури у школах ставали більш різноманітними та цікавими. І на запровадженні лише навчальних уроків ковзанярства — не зупинимося. Далі у планах — уроки плавання, катання на лижах”- зазначив міський голова Володимир Дебой.

В.Дебой подякував адміністраціям ковзанок за надану дітям пільгу для катання на ковзанах, а також звернувся до директорів шкіл та вчителів фізичної культури: “Я розумію, що для вас це додатковий клопіт, але переконаний, що він повернеться сторицею - зміцнення здоров'я наших дітей, формування здорового та потужного майбутнього покоління”.

Натхненником цієї доброї справи Володимир Дебой назвав голову Житомирської обласної адміністрації Сергія Рижука.

"У місті працюють бізнесмени, побудували цю чудову арену, вони хочуть і мають право заробляти з неї гроші. Хай заробляють гроші, але не на дітях. Тому ми домовилися з адміністраціями "Глобала", "ФОКу" та "Плази", що на базі цих закладів за невеликі кошти будуть проходити дитячі уроки фізкультури. Ковзани ми для цього вже придбали", - зазначив голова облдержадміністрації Сергій Рижук.













Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare