Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5523
візитів всього: 464690
Прогноз погоди
Порушив благоустрій — плати штраф
2 лютого 2011 року 17:04
У лютому минає рік, як вступили в дію зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення, які ужорсточили відповідальність українців за правопорушення в сфері благоустрою населених пунктів. Чи лякають житомирян великі штрафи?

Розклеювання оголошень на опорах електромереж, парканах та будівлях є порушенням правил благоустрою міста. Тому за цим процесом слідкують працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» та муніципальної міліції. Вони проводять перевірки, спільні рейди на предмет наявності реклами та оголошень у заборонених місцях. І на незаконного розклейщика оголошень чекає адміністративна відповідальність.

Раніше за адмінпорушення житомирянин сплачував до 51 грн. Підприємець, скажімо, обклеює стовби рекламою своєї діяльності і сплачує за це півсотні гривень... Сплатив і забув! А за новим законом стягнення складають від 340 до 1360 гривень для громадян та 850-1700 грн. для підприємців.

Як поінформував помічник начальника КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Олександр Сосновський, працівниками інспекції за минулий місяць складено 16 адмінпротоколів за розклеювання оголошень на опорах електромереж.

“Кожен хоче привернути увагу на себе, розмістити свою рекламу про надання послуг чи інші пропозиції. При цьому усі хочуть жити у красивому місті і ходити по чистому місту”, - зазначив О.Сосновський і закликав житомирян не порушувати благоустрій, розміщувати об'яви у газетах безкоштовних оголошень.

Розклеювання газет, об'яв, афіш, плакатів, різного роду оголошень і реклами у місті Житомирі дозволяється тільки на спеціально встановлених стендах для об'яв, оголошень та афіш „Міськдовідка" чи дошках оголошень, а також на окремих об'єктах зовнішнього благоустрою, які використовуються як рекламоносії на підставі дозволів що видаються комунальним підприємством "Реклама".


Шановні житомиряни, будь ласка, рекламуйте свою діяльність — ви робите гарну справу для земляків: ремонтуєте меблі, встановлюєте вікна, пишете наукові роботи, але чому б не звернутися до рекламного агентства чи газети і не подати оголошення про це?!


На власників реклами чекають адмінштрафи

Працівники житлово-комунальних служб міста очищають опори від оголошень



"МІськдовідка"




 
Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове