Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 481120
Прогноз погоди
Юні науковці відзначили ювілей
26 січня 2011 року 18:19
Ювілейне 15-те відкриття І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Житомирського міського наукового товариства школярів Малої академії наук України відбулося 26 січня в міському палаці культури.

Володимир Дебой відкрив церемонію нагородження. Подяку міського голови «За особистий внесок у навчання і виховання молоді» отримали кращі вчителі, які підготували двох і більше юних науковців.

«Ті показники, які ми сьогодні маємо на обласних і всеукраїнських олімпіадах, ще раз свідчать про те, що Житомир нині – дуже потужний інтелектуальний центр. І це завдяки професіоналізму, високому фаховому рівню і доброму серцю наших житомирських вчителів», – зазначив Володимир Дебой.

Цього дня колективи вчителів були відзначені грамотами за те, що якісно готують учнів до І і ІІ обласного туру Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук.

Емоційний заряд і настрій на наступні дні розумової праці члени МАН отримали від святкового концерту. Адже завтра вони писатимуть контрольні роботи. 28 січня відбудеться захист їх наукових робіт.

Перед урочистим заходом міський голова Володимир Дебой зазначив: «Приємно, що за ці роки 28 дітей Житомирської області стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу, троє із них відзначені нагородами Президента України.  Я давно започаткував власну стипендію в університеті ім. І. Франка для обдарованих студентів, відмінників навчання. І бачу, на скільки це важливо. Тому такі стипендії мають бути започатковані і в інших вузах міста для кращого стимулювання молоді до навчання».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare