Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 482326
Прогноз погоди
Житомир відкритий для європейської співпраці
26 січня 2011 року 18:03
26 січня 2011 року у Житомирі за підтримки міської ради відбувся бізнес-форум з питань змісту Угоди «Про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі» та ходу переговорів щодо її підписання між Україною та ЄС. Організатором заходу стала Європейська Бізнес Асоціація спільно з Посольством Великобританії.

На заході обговорювалися питання майбутніх можливостей та викликів для України у контексті підписання «Угоди про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі». Представники посольства Великої Британії та бізнес-асоціації наголосили на важливості поширення інформації на всіх рівнях влади, бізнес-середовищі, серед населення про позитивні сторони Угоди.

Міський голова Житомира Володимир Дебой зазначив, що Україна, має значні можливості для вступу до зони вільної торгівлі: багаті ресурси, підготовка високопрофесійних кадрів і вдале географічне розташування. Житомир в разі підписання Угоди стає відкритим для ринків Європейського Союзу, а це близько 500 млн. населення. Можна розраховувати на залучення інвестицій і взаємовигідну співпрацю. Разом з тим, у місті потрібно створити умови для максимально ефективної співпраці міської влади та бізнесу, налагодження випуску якісної сучасної продукції, щоб житомирські бізнес-структури змогли конкурувати на європейському ринку.

«Ми часто говоримо, що нас на заході ніби і чекають, але коли йдемо практично, то досить складно конкурувати місцевим виробникам з європейськими. Тому ми всіляко будемо підтримувати інтеграцію наших українських підприємств, нашого бізнесу в європейський ринок», - зазначив міський голова Володимир Дебой.

В.Дебой також зауважив, що даний форум – презентаційний, але є в ньому і практична сторона. Зокрема, презентація кращого досвіду, думка експертів, консультації спеціалістів, а відтак і розуміння механізму впровадження новацій у перспективі.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare