Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464711
Прогноз погоди
Нарада керівників підприємств ЖКГ
24 січня 2011 року 11:17
24 січня 2011 року відбулась робоча нарада керівників підприємств ЖКГ за участю міського голови Володимира Дебоя та заступника міського голови Миколи Боровця.

Основну увагу міський голова акцентував на необхідності покращення реагування керівників ЖЕКів на звернення громадян. Адже часто питання стоїть навіть не у грошах, а у звичайній совісті та людяності. Підвищити ступінь контролю та відповідальності, продуктивності роботи і раціонального витрачання коштів – це три складові, на які міський голова попросив звернути увагу керівників комунальних підприємств.

Володимир Дебой зазначив і про реформування системи господарювання: «Я вважаю, що сьогодні необхідно переходити на системи нових форм господарювання: чи то ОСББ, чи кооперативи чи інші. Перша причина – це те, що держава спонукає саме до таких форм, які діють на спрощеній системі оподаткування. Друга – оптимізація роботи підприємств галузі ЖКГ та надання ними послуг».

На разі також розробляється програма щодо енергозбереження та ефективності переходу на альтернативні джерела енергії. «Таким чином ми матимемо певну незалежність від газопостачання. Також це дасть можливість не піднімати тарифи, коли відбуватиметься зростання цін на газ», – зазначив міський голова.

Володимир Дебой подякував житомирянам, які, не зважаючи на підвищення тарифів, оплачують поточні платежі: «Я вважаю, що неправильно, коли обмежується водопостачання житомирян, які добросовісно сплачують за надані послуги. Тому наше завдання – стабілізувати ситуацію в місті».

Заступник міського голови Микола Боровець повідомив, що відтепер міський голова буде щомісяця відвідувати наради із керівниками ЖКГ. Із 25 січня розпочнуться бесіди по фінансових планах і аналізу роботи кожного комунального підприємства і ЖЕКу.

За словами Миколи Боровця, на сесії міської ради, що відбудеться 24 лютого, будуть презентовані 8 проектів, спрямованих на розв’язання проблем міста у галузі ЖКГ. 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове