Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463587
Прогноз погоди
Цінуймо власні ресурси
21 січня 2011 року 11:13
Життя вимагає виправляти хибне ставлення до споживання води, як до безкоштовного і легкодоступного блага більш рішучими заходами, ніж роз’яснення і переконання.

У місті Житомирі триває робота по відключенню від мереж боржників, які не оплатили отримані послуги з водопостачання та водовідведення.

Щодня за допомогою сучасного обладнання інспекції водних ресурсів комунального підприємства «Житомирводоканал» мешканці щонайменше чотирьох житомирських осель, які заборгували за отримані послуги з водопостачання та водовідведення, позбавляються можливості користуватися водою. Процедура відключення триває протягом години і виконується поза помешкання боржника. Відновлення, окрім повного або часткового погашення боргу, вимагає ще й додаткової оплати за підключення до водопровідних мереж.

Завдяки таким діям від боржників у грудні минулого року на рахунки підприємства надійшло 78251,87 грн.

Станом на 1 січня 2011 року борг споживачів обласного центра перед комунальним підприємством «Житомирводоканал» становить 13 мільйонів 203 тисячі гривень, в той час, як діяльність цього стратегічно важливого для життєдіяльності міста об’єкта не припиняється ні на секунду. Тарифи платежів городян покривають лише 50,6 відсотків вартості постачання води до осель житомирян та 76,4 відсотка – від собівартості робіт по водовідведенн


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове